Beste Leden,

De bouw van het zwembad in Poort loopt zo voorspoedig dat we eerder gebruik gaan maken van het nieuwe zwembad. Zoals de planning er voorstaat zullen we op 9 maart een proeftraining draaien om dan vanaf zondag 13 maart definitief over te gaan.
Op de woensdag en (winterperiode) op zondag zullen wij gebruik gaan maken van het zwembad te Almere poort. Afhankelijk van het groene licht voor het gebruik van het bad, zullen wij op dinsdag in zwembad Stad blijven zwemmen. Wij verwachten hier de komende 2 weken een definitief uitsluitsel over te kunnen geven .

Winterzwemtraining Zondag.
De laatste winterzwemtraining is op zondag 20 maart. (27 maart is 1ste paasdag en dan is er geen zwemtraining). We zwemmen dus in het voorjaar nog maar 2 keer op zondag in poort en vanaf 9 maart (proeftraining) elke woensdag in Poort.

Reminder Trainingsweekend,

Mocht je nog meewillen met het trainingsweekend wat tussen 1 en 3 april zal plaatsvinden dan kun je je nog aanmelden. Kijk op deze pagina voor meer informatie.

Reminder Passessie Clubkleding.

Aanstaande zaterdag 20 februari is het weer mogelijk om clubkleding te passen. Kijk op deze pagina voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu