Nog één nachtje slapen en dan start de tweede wedstrijd van de Lotte Eredivisie!
Zowel de vrouwen als bijna alle mannen zijn er klaar voor en staan met een enthousiast en uitgerust team aan de start!

Inderdaad, bijna alle mannen. Vorige week zondag deed Jarrich van Woersem mee aan het EK crosstriathlon in Sardinië. Helaas heeft Jarrich een black out op de fiets gekregen, waardoor hij lelijk ten val gekomen is. Wij hopen dat Jarrich de afgelopen week genoeg heeft kunnen herstellen voor het NK sprint in Amsterdam. Tjardo Visser heeft last van een blessure aan zijn heup. Wij hopen dat ook hij fit genoeg zal zijn om morgen te starten!

Gelukkig zijn Glenn Wesseling en Rens de Boer wel helemaal fit. Zij zullen tot noch toe samen met Jarrich van Woersem en Tjardo Visser in de Eredivisie te Amsterdam starten. Martijn Boot laat zich ook zien in Amsterdam en start de wedstrijd als individu.

De vrouwen zijn er gelukkig wat beter aan toe. Anke de Boer is inmiddels warmgedraaid en heeft vorige week samen met Ilona Eversdijk en hun team de Bundesliga gewonnen! Kim van Breda is ook weer in het land en start morgen de wedstrijd individueel. Daniëlle strijdt mee voor de Jeugd en Junioren titel en start tevens voor het team. Sharon Zuijdervliet zal na een lange afwezigheid morgen weer aan de start verschijnen.
Voor het Challenge / TV Almere dames team zal Anke de Boer, Ilona Eversdijk, Daniëlle Spoelder en Sharon Zuijdervliet starten.

Morgenmiddag bijten de dames het spits af, zij zullen starten om 14.45 uur. De mannen starten anderhalf uur later, dus om 16.15 uur.
Het gehele team zal deze dag aanwezig zijn, ook de atleten die niet starten. Er wordt gesupporterd, gecoacht en natuurlijk moeten ook de schouders ingesmeerd worden. Iedereen heeft er ontzettend veel zin in, al beginnen de zenuwen bij sommigen wel te komen!

In Weert, drie weken geleden, werden de dames nog vijfde in de teamuitslag. Lukt dat ze zondag weer?!
De mannen behaalden in Weert een zesde plek, ondanks het feit dat niet iedereen even fit aan de start stond. Zou iedereen morgen fit genoeg zijn om hogerop te komen?

We gaan het zien, morgen meer nieuws. Tot in Amsterdam!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu