Vierde race Lotte Eredivisie: Triathlon Veenendaal!

Na een lange break is het zaterdag weer zo ver! De vierde wedstrijd van de Lotte Eredivisie Triathlon zal van start gaan!

Aankomende zaterdag reizen wij naar Veenendaal waar de vierde wedstrijd van de Lotto Eredivisie gehouden zal worden. De wedstrijd gaat over de Olympische afstand. Dat houdt in 1500meter zwemmen, 40 kilometer fietsen en afsluitend 10 km hardlopen. Natuurlijk zal Challenge /TVAlmere weer vertegenwoordigd worden door een mannen- en vrouwenteam. Bij de mannen zullen van start gaan: Tjerk Tjallema, Tjardo Visser, Glenn Wesseling en Jarrich van Woersem. Bij de dames staan aan de start: Anke de Boer, Daniëlle Spoelder, Ilona Eversdijk en Sharon Zuijdervliet.

Afgelopen weekend startte Tjerk en Tjardo nog een wedstrijd in Urk waarbij Tjardo eerste is geworden op de OD. Jarrich en Glenn Wesseling hebben afgelopen weekend het WK crosstriathlon gedaan en werden beide vijfde in hun leeftijdscategorie.
Ondanks andere wedstrijden en misschien wel drukke trainingsperioden, zal ons team zijn uiterste best doen om fit aan de start te staan aankomende zaterdag!

De dames starten om 13:10 uur en de heren om 14:20 uur. Alle aanmoedigingen zijn welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu