In het weekend van 1-3 april is het TVA trainingsweekend geweest. Plek voor 40 man in groepsaccommodatie de Heidebloem in Haarle, maar met 18 personen het weekend gevierd.

Het was een fantastisch weekend. Een leuke groep mensen, goed en veel getraind, heerlijk gegeten en relaxed een biertje gedronken.  Vanaf 15.00 konden we in de accommodatie. Het weer was goed dus 16.00 uur ons eerste fietsritje in korte broek gereden. Na het eten stond een pittige core training van Jos op het programma. Elk jaar weer heb ik spijt dat ik niet geoefend heb en kom ik weer achter dat mijn buikspieren ver verstopt zitten. Voor nu toch maar 2x per week op het programma gezet.

image

Zaterdag vroeg aan het ontbijt om daarna de Holterberg met allerlei opdrachten over te gaan. Daarna de groep gesplitst, om nog de nodige kilometers te maken. Na de lunch een koppeltraining.  Desiree had volgens mij de taak van scheidsrechter op zich genomen. Wie zich niet aan de regels hielt en niet bij de denkbeeldige lijn van het parc ferme op of af de fiets ging kreeg corvee dienst. En ja Desiree je weet het, je moet geen straf aan Jos geven, Dat heeft ze zondag ochtend gemerkt.

 

Na de koppeltraining weer op de fiets voor een tochtje van 12 km, hmmm via de route van Dennis over de plaatselijke markt 15 km, naar het zwembad. Net op tijd, de beheerder dacht al dat we niet meer kwamen. Aan de bak voor eerst 45 minuten techniek training en daarna 45 minuten leuke opdrachten in tweetallen met als afsluiting een estafette. Op met de fiets naar huis, gelukkig kon de badmeester een beter route voor terug meegeven.

Zondag na het ontbijt weer een coretraining. Nieuwe opdrachten, wat een creativiteit heeft Jos! En Desiree? Die geeft Jos nooit meer corvee. Zij mocht met hem de oefeningen doen, waaronder 1 boks oefening. Alsof ze een arrestant was…..  Als afsluiting nog een looptraining in het bos aan de voet van de Holterberg.

image

 

Pittig, ietwat te pittig, nee veeeeeel te pittig Jan! 150 meter knie heffen, 150 meter uitvalspassen en nog veel meer van dit soort opdrachten. Een nul teveel geschreven? Zeker de rest van het weekend niet meegedaan?

Het was een geweldig weekend. Veel dank aan alle trainers, Jos, Dennis, Desiree en op afstand Jan. Dank aan onze kok Dennis en ook dank ook aan de leuke groep. Wat mij betreft volgend jaar weer!

Astrid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu