Trimail: 23 oktober 2015

Beste leden,

Op de eerste zondag van december is het weer tijd voor de jaarlijkse Kromslootparkloop die door TVA wordt georganiseerd.
Sinds maandag is de inschrijving open gegaan. Klik op de link van de kromslootparkloop om jezelf in te schrijven voor 1 van de afstanden.

Mocht je op 6 december niet mee kunnen lopen, maar heb je nog wel tijd over? Geef je dan op als vrijwilliger via kromslootpark@gmail.com

 

Bestuurswisseling TVA

Op 14 oktober 2015 hebben we, tijdens de halfjaarlijkse ALV, afscheid genomen van onze voorzitter Jan de Wolde en secretaris Arthur Reekers.Wij zijn ze heel erg dankbaar voor alle tijd en moeite die ze in de TVA hebben gestoken en we hopen dat we ze nog regelmatig terug zien bij de trainingen.

Dit betekent ook dat we vanaf nu een nieuw bestuur hebben.
Ingeborg Schoonackers is onze nieuwe voorzitter, Siem-Jan Stam is onze nieuwe secretaris en tenslotte is Astrid Spoelder aangetreden als algemeen bestuurslid.

Juryleden gezocht!

Weet jij het altijd beter dan de jury? Ben je het stayeren in niet-stayerwedstrijden ook zo zat? Doe er dan wat aan! De NTB is in samenwerking met TVA, Challenge Almere-Amsterdam en Start2Finish op zoek naar nieuwe juryleden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu