Over Triathlon Vereniging Almere

Één van de oudste triathlonverenigingen in Nederland!

De Triathlon Vereniging Almere (TVA) is een bij de Nederlandse Triathlon Bond (NTB) aangesloten vereniging. De TVA, die in 1984 is opgericht, is één van de oudste triathlonverenigingen in Nederland. De triathlon sport boeit niet alleen volwassenen. De TVA heeft al jarenlang één van de grootste jeugdafdelingen in Nederland. De jeugdcommissie is zeer actief en organiseert b.v. ook disco’s of gaat met jeugdleden op survival.

Ook sportief gezien gaat het goed. Regelmatig bezetten leden van onze jeugdafdeling de eerste plaatsen bij bonds- en districtswedstrijden. Eén van onze voornaamste doelstellingen is dan ook het begeleiden van de jeugd naar de senioren.

Je hoeft niet aan een triathlon mee te doen om lid te worden van onze triathlonvereniging.

Ook voor de niet-triatleet

Je kunt natuurlijk lid worden van de TVA om zich voor te bereiden voor deelname aan een triathlon. Maar ook als je niet van plan bent om aan een triathlon mee te doen kun je bij ons prima uit de voeten.

Bij ons hoef je niet één totaalpakket te kiezen, maar je kunt het lidmaatschap kiezen dat het best aansluit bij jouw persoonlijke omstandigheden en het doel dat je wilt bereiken.
Onze lidmaatschappen »

Trainingsschema’s die bij jou passen

Als lid van de TVA kun je altijd een beroep doen op één van onze gediplomeerde triathlon trainers voor advies of om een persoonlijk trainingsschema te laten opstellen, afgestemd op jouw doel en jouw persoonlijke omstandigheden.

Via de Tri Mail en via deze website publiceren wij nieuws en wetenswaardigheden over de triathlon sport.
Centrale trainingen »

Menu