10494607_658700470886340_4927386922193217058_n

Zondag 13 juli was alweer de 4de wedstrijd van de eerste divisietriathlon, deze vond plaats in Utrecht. Dit keer ging de wedstrijd over de sprint afstand (750m zwemmen, 20km fietsen en 5km hardlopen). Voor het damesteam startten Winni, Gieny en Desiree. Jenny deed voor haarzelf mee aan de 1/8ste wedstrijd en behaalde een mooie zilveren medaille in haar leeftijdscategorie. Wat gaaf was, was dat bijna  alle leden van tva die gestart waren op de 1/8ste triathlon op het podium stonden.  Astrid was mee om Daniëlle en ons aan te moedigen. Zo was het hele team weer aanwezig in Utrecht.

Vlak voor de start werd er aangegeven dat er een wetsuitverbod was, het water was namelijk 21.8 graden. Zoals het woord verbod al aan geeft mocht niemand zijn pak aan. Het ene teamlid stond te  springen van blijdschap terwijl een ander teamlid er flink van baalde. Na het te water gaan was het nog +/- 300 meter zwemmen naar de zwemstart waar het startschot gegeven zou worden.

Tijdens het fietsen moesten een paar obstakels overwonnen worden. Zo moest er gefietst worden over een stoeprand en moest Winni tijdens het fietsen nog een auto ontwijken. Gelukkig wisten we welke gevaarlijke punten we tijdens het fietsen tegen zouden komen omdat we dat gehoord hadden van clubgenoten die al gefinisht waren. We zijn alle 3 zonder kleerscheuren en lekke banden van de fiets gekomen.

Na het parkeren van de fiets hoefde er uiteindelijk nog maar 5km gelopen te worden. Het loopparcours ging door een woonwijk en een parkje. Uiteindelijk allemaal gefinisht in een mooie tijd en een 12de plek voor het team.

Het is altijd leuk om wedstrijden te doen waar veel clubgenoten aanwezig zijn. We krijgen van alle aanmoedigen heel veel energie. Daarom willen we ook alle mensen bedanken die ons tijdens deze wedstrijd hebben aangemoedigd. Hopelijk zien we jullie ook bij de laatste wedstrijd die is op 21 september in Maastricht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu