Triathlon Talentendag Almere

G E Z O C H T : — T R I A T H L O N T A L E N T —

Ben jij atleet en zoek je naar een nieuwe uitdaging? Ben je tussen de 14 en 19 jaar en wil je je grenzen verleggen? Kom dan naar een van de vijf talentendagen van de Nederlandse Triathlon Bond, bijvoorbeeld die in Almere! Deze wordt op 16 maart georganiseerd door Triathlon Vereniging Almere, in samenwerking met het Regionaal Trainings Centrum (RTC) en de Nederlandse Triathlon Bond (NTB).

Net als in 2013 organiseert de Nederlandse Triathlon Bond ook in 2014 talentendagen. Deze vinden plaats op 16 maart in Almere, op 23 maart in Aalsmeer, 6 april in Sittard, 13 april in Groningen en 19 april in Enschede. De talentendagen staan ook open voor para-sporters.

Jeugdige zwemmers en atleten komen bijeen voor een zwemtest en een looptest. Er wordt 50 en 200 meter gezwommen en vervolgens 1500 en 200 meter gelopen. Op basis van de resultaten kunnen atleten geselecteerd worden voor een triathlonselectie. 

Als je geselecteerd wordt, dan ga je een nieuwe uitdaging aan als triatleet. Natuurlijk mag je ook binnen je huidige vereniging actief blijven in de competitie. Je moet immers je huidige sport ook blijven ontwikkelen!

Kijk voor meer informatie en de aanmelding op www.ntc-triathlon.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu