Tri mail: 9 december 2016 Retificatie

Beste leden,

Retificatie Kerstperiode

Via de laatste trimail hebben we laten weten dat er gedurende de periode tussen 24 december en 2 januari geen trainingen zijn. Een week rust leek geen slecht idee. Wij hebben echter meegekregen dat dit weerstand heeft opgeroepen en hebben daarom besloten dit terug te draaien. Buiten de feestdagen om zullen de trainingen doorgaan.

Let op! i.v.m. kerstperiode vervallen nog wel op onderstaande dagen de trainingen.

24 december (kerstavond)
25 december
26 december
31 december
1 januari

Zwemmen op zondag

Dit winterseizoen kunnen we langer door blijven zwemmen op de zondag in Poort. Normaliter stoppen we zodra de zomertijd begint, maar in 2017 zullen we de hele maand april blijven doorzwemmen op zondag. Mocht de animo voor april goed zijn, dan kunnen we gaan bekijken of we dit gaan continueren.

Reminder afwijkende trainingstijden

Let op, 11 en 18 december is er geen zwemmen op zondag, kijk op de afwijkende trainingstijden voor alle data

Reminder Trainingsweekend

Een vorige maand is er een tri mail verstuurd over het aanstaande trainingsweekend wat we willen gaan organiseren in maart 2017. We zijn inmiddels op verkenning geweest in de omgeving van de Tutenburg waarmee we genoeg inspiratie hebben gekregen om er een leuk weekend van te maken. Mocht je mee willen geef je dan nu op. Klik hier om meer te lezen over het TVA trainingsweekend.

Wedstrijdkalender 2017

We hebben een ‘soort’ wedstrijdkalender gemaakt voor alle divisie wedstrijden waar we als TVA aan meedoen, tevens staan hier alle wedstrijden op die in Flevoland plaatsvinden. Klik op de link voor de kalender.  Mochten er nog wedstrijden zijn (in Flevoland) die hier niet op staan, laat het ons weten.

Bericht van onze voorzitter

Ik wens jullie allen hele fijne feestdagen en mijn herstel na het fietsongeluk verloopt goed, dus hopelijk zal ik het nieuwe jaar met jullie lopend kunnen openen.

Ingeborg Schoonacker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu