Tri mail 7 sept 2015: Challenge Almere

Beste leden,

Nog een paar dagen en het Triathlon feest barst weer los in Almere. Vanuit Almere zijn er 27 atleten die de hele meedoen en 61 atleten die de halve meedoen. Als TVA kunnen we dan wel weer met trots zeggen dat we de hofleverancier zijn van de Challenge.

Wil je weten wie er vanuit Almere meedoen aan de afstanden dan is er voor de long distance een overzicht gemaakt. Deze is er ook voor de half distance.
Sinds het begin van dit jaar heeft de TVA haar eigen tent. Deze tent zal op zaterdag opgebouwd worden ter hoogte van het Apollo Hotel vlakbij start/finish zodat we als TVA een plek hebben waar we met veel lawaai en gezelligheid de deelnemers kunnen aanmoedigen.

tvatent
Nu willen we graag nog dat de TVA tent zoveel mogelijk bemand gaat worden door TVA’ers of familie en vrienden, mocht je zin hebben om een deel van de dag in en rond de TVA tent rond te brengen laat het ons weten via activiteiten@tvalmere.nl  dan zorgen wij voor een hapje en drankje en een aantal zaken waarmee je alle TVA’ers (maar ook andere atleten ) kan aanmoedigen.

Najaars ALV

Op 14 oktober 2015 zal de jaarslijkse najaars ALV gaan plaatsvinden. Zet deze datum alvast in je agenda.

 

Fietstraining

Wil je het fietsseizoen nog een keer gezellig afsluiten kom dan vanavond naar de laatste fietstraining van dit seizoen.

 

fietstraining

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu