Tri mail: 3 maart Modern besturen

Het Sportbedrijf van de gemeente Almere biedt dit voorjaar het NOC*NSF talentprogramma ‘Modern Besturen’ aan, speciaal voor jonge (aankomende) bestuurders en ambitieuze vrijwilligers van sportverenigingen. In de opleiding worden deelnemers in de leeftijd van circa 18 tot 30 jaar uitgedaagd om zichzelf en hun vereniging te ontwikkelen. Het talentprogramma wordt begeleid door organisatie- en adviesbureau Brug8, dat het programma in samenwerking met NOC*NSF heeft ontwikkeld.
 
GEWELDIGE KANS VOOR DE VERENIGING ÉN DE DEELNEMER ZELF!
De rol van jongeren, de toekomstige leiders van de sport, is cruciaal binnen moderne verenigingen. Tijdens het talentprogramma ontwikkelen de deelnemers zich tot leiders en managers van de toekomst die de sport in Nederland en Almere in het bijzonder verder gaan helpen. Na dit programma zijn zij klaar voor een bestuursfunctie bij hun vereniging en zijn zij in staat om de vereniging verder te ontwikkelen. Voor de deelnemers is dit een perfecte kans om hun kennis en vaardigheden op dit vlak te ontwikkelen en hun cv te verrijken. Deelnemers krijgen na afronding van het programma een certificaat.
 
GRATIS DEELNAME
Het programma wordt door het Sportbedrijf Almere gratis aangeboden aan de deelnemers. We verwachten actieve deelname van de talenten en betrokkenheid vanuit de verenigingen, zodat de deelnemers na het talentprogramma met de opgedane kennis en kunde aan de slag kunnen. Als bestuurslid, of op een andere plek binnen de organisatie. Het programma bestaat in totaal uit zes bijeenkomsten, die in de avonduren worden georganiseerd. De eerste bijeenkomst staat gepland op woensdagavond 5 april. Voor de zomer vinden vijf bijeenkomsten plaats en na de zomer is er een terugkombijeenkomst. De locatie en starttijd volgen na inschrijving.
 
AANMELDEN EN INFORMATIE
Meer informatie over het programma vindt u in de bijgevoegde brochure. Bekijk hier het introductiefilmpje over het programma. Voor aanmeldingen voor het programma en voor vragen kunt u contact opnemen met Sportbedrijf Almere, Aranka Bosch via ambosch@almere.nl of 036-5458472.
 
Tip: Meld uw talenten tijdig aan, want aan deze editie kunnen maximaal 20 ambitieuze personen deelnemen. Aanmelden kan tot uiterlijk 26 maart.
 
 
Namens het Sportbedrijf,
 
Aranka Bosch
Beleidsadviseur sport

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu