Tri mail 29 augustus 2015 nieuwe stijl

Beste leden,

Afgelopen woensdag heeft onze voorzitter in het “nieuwe” zwembad te Almere-Poort de intentieovereenkomst ondertekend namens de TVA. Hiermee tonen we aan dat we bereidwillig zijn om samen te werken met de andere verenigingen die ook gebruik maken van het zwembad Almere-Poort.

Ondertekening

De bouw van het zwembad begint al in een gevorderd stadium te komen. Het is de bedoeling dat in maart/april de deuren geopend worden voor het publiek. We zijn als TVA druk bezig samen met het sportbedrijf Almere , Optisport en andere verenigingen bezig om de opvullen van de zwemuren kort te sluiten.  Zodra het concreet is zullen we dit middels de Tri mail bekend gaan maken.

Fietstraining

De dagen worden weer korter. Dit betekent dat we op 7 september 2015 de laatste fietstraining van dit zomerseizoen hebben  Noteer dit in je agenda en kom die dag naar de training zodat we een drukke gezellige laatste fietstraining hebben voor dit seizoen. Tevens geld voor de looptrainingen dat mocht het al donker worden een lichtgevend hesje verplicht is.

Challenge-Almere

Nog een kleine 2 weken dan barst het triathlon weekend los. Op zaterdag 12 september vervallen hierdoor de zwemtrainingen.

Bosbaantriathlon

Op zaterdag 26 september kan ons eerste divisieteam kampioen worden. Uiteraard is het leuk dat er veel TVA leden komen om ze aan te moedigen. Kijk op de website voor meer informatie.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu