Tri mail 27 januari 2017: Bericht van Merijn

Beste leden,

Op zaterdag 28 januari 2017 is de kidneyrun, hierdoor vervallen alle zwemtrainingen. Zie de afwijkende trainingen.

Vanuit de vereniging zijn er vragen gekomen of het mogelijk is om de leeftijdsgrens voor het zwemmen op de woensdagmiddag voor de jeugd op te rekken naar 14 jaar.

Een diverse redenen werden aangedragen ter ondersteuning van de vragen.

Met Rene de Waal is hierover gesproken en daarbij heeft Rene het volgende voorgesteld:

  1. De leeftijdsgrens wordt opgerekt tot 14 jaar met dien verstande dat atleten die deel uitmaken van het weekendprogramma of RTC uitgesloten zijn;
  2. Ingeval er sprake is van een overbezetting in de banen dan kan er een beroep doen op de aanwezige ouders worden gedaan om te ondersteunen;
  3. Het betreft een pilot die start vanaf volgende week (week 5) en loop tot 1 mei 2017.

Ter aanvulling, als de pilot goed verloopt kan er altijd worden besloten om deze te verlengen.

Voor degenen die deel uitmaken van het weekendprogramma of het RTC, voor hen is deelname uitgesloten omdat hun belang ligt in hun ontwikkeling en die worden door Merijn en Angelique bewaakt.

Trainingsweekend TVA

Er is nog ruimte om mee te gaan met het trainingsweekend. Heb je zin om in een andere omgeving lekker ontspannen trainen, ga dan mee met het TVA trainingsweekend. In tegenstelling tot andere jaren, gelegenheid om op de MTB een mooie tocht te maken en een keer kennis te maken trailrunning.

Bericht van Merijn die wij heel erg veel succes wensen in zijn nieuwe functie. Ook wensen we Angelique veel succes als combifunctionaris.  (zie hieronder voor het tekst die we hebben ontvangen)

Beste triathlon enthousiastelingen,

Met super veel plezier, inzet en enthousiasme heb ik de afgelopen 3 jaar het basisschool triathlon project opgezet en zijn wij samen uitgegroeid tot  een heus basisschool kampioensschap!

 

Waar naast de kennismaking op school doormiddel van de presentaties en de triathlon gym lessen en ook echt een triathlon word ervaren. Super gaaf om te zien hoe jullie leerlingen op hun gewone fiets voor het eerst de strijd met zich zelf en de elementen aan gaan, en vervolgens allemaal moe maar voldaan als echte triatleten over de finishlijn komen.

Het is voor mij nu echter tijd om het stokje over te gaan dragen.

Ik ben naast dat ik al talentcoach was, nu ook volledig coördinator geworden bij het RTC Triathlon en daar gaat al mijn tijd en energie in zitten. Gelukkig heb ik een geschikte vervangster gevonden in Angelique van Tilburg! Zij gaat als combinatie functionaris Triathlon via de Schoor het basisschool triathlon project overnemen en uitbouwen. Ze zal hier over op korte termijn met jullie contact op nemen. Ik hoop dat jullie weer allemaal mee doen (van een aantal is dit al positief bevestigd!) en ik kom zeker kijken en helpen op de dag van de DUIN Triathlon.

Ook de sport+ lessen van het AKT, sportdagen, clinic’s voor VO ter voorbereiding op de Junior Challenge etc .zullen door Angelique worden over genomen. En ook bij de Junior Challenge kom ik zeker kijken en scouten!

Ik hoop dat ik jullie hiermee voldoende heb geïnformeerd mochten er nog vragen zijn dan ben ik daarvoor natuurlijk bereikbaar.

Bedankt voor de fijne samenwerking

Vriendelijke groeten

Merijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu