Tri mail: 14 juli 2017: EK en zomertrainingen

Beste leden,

Er staan een aantal mooie evenementen op het programma.

Aanstaande woensdag vertrekt ons jeugdteam naar het EK in Banyoles. De begeleiding wordt verzorgd door Angelique van Tilburg en Merijn Schuurman.

Ook zal er een afvaardiging van onze jeugd afreizen naar de Youth Games, die deze keer worden georganiseerd in Lancaster. De begeleidster hiervan is Ilona Eversdijk. Wij wensen ze heel veel succes en vooral plezier toe en duimen voor een mooi resultaat.

Dan een aantal mededelingen.

-Het zwembad in Poort is gesloten vanaf 26 juli. De eerste training daar zal op 3 september weer beginnen. Er wordt in de tussentijd gezwommen in Almere Stad, op dezelfde tijd. 17.30-18.30 uur.

-Het tweede uur volwassen zwemmen in Stad op zaterdag vervalt gedurende deze periode.

-Annapark is in de vakantie gesloten, dus de spullen kunnen niet binnen worden gelegd.

Goed nieuws is dat alle trainingen voor de jeugd zowel het zwemmen, als het fietsen en lopen gewoon doorgaan gedurende de vakantieperiode.

Nieuwe jeugdfietstrainer

 Goed nieuws vanuit het trainerskamp, we hebben de Opa van Jesse Vos erbij gekregen als fietstrainer voor de jeugd, hier zijn we erg blij mee.

Mocht je zelf ook nog de ambitie hebben om de TVA te helpen met de trainingen, laat het ons weten, dat kan door middel van iemand van het bestuur/trainers aan te spreken of een reply op de mail te sturen. Je hoeft geen trainer te worden, maar ook voor ondersteuning zoeken we mensen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu