Beste leden,
Aankomende woensdag is de jaarlijkse najaars ALV waarin we naast de huldiging van de leden ook een voorstel willen doen voor het zwemmen op zondag.
Het tijdstip wat we als TVA kunnen gaan gebruiken is eerder op de middag waardoor we niet kunnen garanderen dat er trainers aanwezig kunnen zijn (ook die doen het vrijwillig).
We hebben het idee om op roulerende basis leden het toezicht te laten houden en te gaan werken met trainingsschema’s welke door de trainers opgesteld gaan worden.
We zullen hier aankomende woensdag tijdens de ALV een verdere toelichting op geven inclusief eventuele andere opties.
Mocht je niet van plan zijn om de ALV bij te wonen, dan horen we het graag. Je kan hiervoor een reply op deze mail sturen.
Divisies
We hebben al een flink aantal aanmeldingen gehad voor de divisies van 2018, echter missen we nog een aantal dames. Dus mocht je zin hebben om volgend jaar mee te doen met een divisie waarbij je mee gaat doen met een aantal wedstrijden laat het ons weten. Neem voor meer informatie contact op met Robert via technischezaken@tvalmere.nl
Save the date:  “Sinterklaasloop 3 december”
De inschrijving is vanochtend opengegaan en te bereiken via onderstaande link:
Mocht je niet meedoen, maar wel meehelpen? Stuur dan een mailtje naar sinterklaasloop@gmail.com
Trainingsweekend 2018
In 2018 zal er weer een trainingsweekend gaan komen. Dit zal in het weekend zijn van 14 t/m 16 april 2018. Zodra er meer bekend is zullen we dit laten weten.
Leo in Kona
Velen van jullie zullen het wel gelezen hebben dat Leo zich via Hamburg heeft gekwalificeerd voor de Ironman te Hawaii. Namens de TVA willen we hem veel succes, maar vooral veel plezier wensen.
Voor de mensen die de Almere deze week niet hebben geleden klik hier.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu