Tri mail 12 oktober 2015: Challenge Family nieuws

Beste TVA leden

 Wij ontvingen van de organisatie van de Challenge Almere-Amsterdam het volgende leuke bericht

 ####################

Beste voorzitter, secretaris en penningmeester van de Triathlon Verenging Almere,

 Op 11, 12 en 13 september zagen we drie dagen met geweldige triathlonsport in ‘ons’ Almere tijdens de Challenge Almere-Amsterdam. Wij zijn enorm trots op alle 2500 deelnemers die er in het weekend op de een of andere manier bezig zijn geweest met de triathlonsport. Of het nu als scholier tijdens de Junior Challenge was, als 55plusser tijdens de Senior Challenge, als snelste Almeerder op de hele, als persoonlijke-grensverlegger op de halve, als teamlid in een Family-Relay of op welke andere manier dan ook: het was genieten.

 Als onderdeel van de Challenge Family mogen we bij Challenge Almere-Amsterdam ook een aantal slots weggeven voor Challenge Roth, dit onder de noemer van de ‘Roth Rewards’. Meer informatie hierover staat op onze site:  http://www.challenge-almere.com/nl/roth-rewards/

Omdat Challenge Roth meestal in no-time vol zit is deze optie er zodat er toch een kans is in te kunnen schrijven.

 Eén van de mogelijkheden voor het winnen van zo’n slot (toegang om toch nog in te kunnen schrijven) is voor de grootste vereniging die meedoet aan een Challenge-wedstrijd. Na onze race zijn we gaan rekenen en bleek dat de TVA de grootste vereniging was die meedeed.

 Dus bij deze willen we jullie graag feliciteren met deze prijs: jullie winnen 6 slots voor Challenge Roth op 17 juli 2016. Deze mogen onder de leden worden verdeeld, graag horen wij voor 1 december welke leden hiervan gebruik willen maken.

Voor de volledigheid, het inschrijfgeld voor Challenge Roth moet dan nog wel betaald worden.

######################

 Als bestuur hebben wij gemeend deze 6 slots als eerste aan te bieden aan de 19 TVA leden die mee hebben gedaan aan de LD Challenge Almere. De prijs is namelijk gebaseerd op alleen de deelnames aan de hele.

  • Door hun deelname is deze mogelijkheid beschikbaar gekomen.
  • Wij hebben van de organisatie de 19 namen doorgekregen en de betreffende 19 leden worden persoonlijk via de mail benaderd.
  • Bij meer belangstelling dan de 6 beschikbare slots zal een loting plaatsvinden. 
  •  Als er echter nog slots overblijven dan krijgen de overige TVA leden de mogelijkheid zich aan te melden.
  • Ook hier geldt dan weer dat als er meer aanmeldingen zijn er een loting zal plaatsvinden.De loting zal worden uitgevoerd door een van de bestuursleden van de Challenge.

  • De slots zijn persoonlijk niet overdraagbaar

logo-challenge-triathlon-amsterdam-rabo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu