Tri mail: 10 maart 2017: Youthgames, zwemmen aanstaande zondag en Fietsplan

Beste leden,
Misschien hebben jullie weleens gehoord van de International Youth Games
Dit is een sportieve uitwisseling tussen de partnersteden van de gemeente Almere (Aalborg, Rendsburg en Lancaster). De steden Aalborg, Rendsburg, Lancaster en Almere organiseren om beurten deze spelen. Dit jaar is de organisatie in handen van Lancaster.
De steden nodigen in ieder geval elkaar hiervoor uit, maar daarnaast ook hun eigen partnersteden. Naast atletiek, badminton, roeien, zwemmen, golf en tennis, heeft Lancaster ook de triathlon als sportonderdeel.
Wat feiten op een rij:

– De International Youth Games worden gehouden van donderdag 20 juli (vertrek) tot en met dinsdag 25 juli (terugkomst). De spelen vallen aan het begin van de zomervakantie.
– Onze deelnemers zijn geboren in 2001, 2002 of 2003 en zijn woonachtig in Almere.
– Alle deelnemers, ook de begeleiding, zullen in gastgezinnen verblijven.
– Alle sporters reizen gezamenlijk met de bus naar Lancaster
Het programma is nog niet bekend, maar er zullen trainingsmomenten zijn en natuurlijk ook één of meerdere wedstrijden.
Nu zijn wij op zoek naar iemand die het leuk vindt om onze groep van 6 kinderen te begeleiden en er met elkaar een paar onvergetelijke dagen van te maken. Heb je tijd, vind je het leuk om met kinderen om te gaan, ben je in staat om met de kinderen op de fiets te gaan, heb je oog voor veiligheid en wil je met elkaar ook een hoop lol maken? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Heb je interesse of wil je meer informatie, vraag even aan Astrid Spoelder of kijk op de website: http://www.youthgames.nl/nl
Zwemtraining zondag 12 maart 2017
Aanstaande zondag is er geen zwemtraining zoals eerder aangekondigd, mocht je willen weten wat de overige afwijkende trainingstijden zijn, kijk dan op onderstaande link:
https://tvalmere.nl/afwijkende-trainingstijden/
Fietsplan voor de jeugd
Het zomerseizoen zit er weer aan te komen waarbij we binnenkort weer gaan beginnen met fietsen. Mocht er een jeugdlid zijn die nog geen fiets heeft/wil proeven of triatlon wat voor je is, dan hebben we de mogelijkheid binnen de TVA om gebruik te maken van het fietsplan.
Voor meer informatie omtrned het fietsplan, kijk op de site.
https://tvalmere.nl/fietsplan-2/
Vraag de secretaris naar de beschikbaarheid, voorwaarden en kosten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu