Tri mail: 10 februari 2017: Penningmeester TVA

Beste leden

Onze huidige penningmeester heeft kenbaar gemaakt, dat hij zijn portefeuille beschikbaar stelt. Vanuit het bestuur willen we Peter Oosting bedanken voor de tijd dat hij deel uitgemaakt heeft van het bestuur.

Voor de komende periode hebben we Hans Bennis bereid gevonden om op ad interim basis het penningmeesterschap waar te nemen, zodat we als bestuur een goede vervanger kunnen zoeken, waarvoor bij deze onze waardering.

Zodra er een update is zullen we alle leden middels een tri mail informeren.

Met sportieve groet,

Ingeborg Schoonackers

Voorzitter TVA

Notulen ALV

Als bijlage bij deze tri mail vind je de notulen van afgelopen ALV. Mocht je op de ALV aanwezig geweest zijn, maar nog op- of aanmerkingen hebben, laat het ons weten. Dan kunnen we die aanpassen voor de nieuwe ALV.

Trainingsweekend TVA

Het is al verschillende keren onder de aandacht gebracht. Er hebben zich echter helaas heel weinig leden aangemeld. Het trainingsweekend gaat wel door omdat er al het nodig voor is geregeld en annuleren te veel kosten met zich meebrengt. Bovendien zou dat vervelend zijn voor de leden die zich wel hebben aangemeld.

Voor zowel het trainingsweekend als de clubkampioenschappen geldt dat er op vrijwillige basis veel tijd in gestoken wordt. Het is dan ook teleurstellend te zien dat er kennelijk geen behoefte aan is, anders dan bij een kleine groep leden

Voor meer informatie over het trainingsweekend klik hier. Om je alsnog aan te melden, stuur een mail naar activiteiten@tvalmere.nl

Licentie 2017.

Op je persoonlijke website van de NTB staat de nieuwe licentie klaar voor 2017. Log hiervoor in op https://mijn.triathlonbond.nl (gebruik je licentienummer als inlognaam en gebruik je eigen wachtwoord)

Mocht je meer informatie willen hebben over je lidmaatschapsbewijs vernieuwen, neem dan een kijkje op de instructiepagina van de NTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu