Tri mail: 1 december 2016

Beste Leden,

 

De laatste maand van het jaar is aangebroken. Dit betekent dat aanstaande zondag traditiegetrouw de Sinterklaasloop (voormalig Kromslootparkloop) is. Mocht je je nog niet hebben ingeschreven, dan heb je aanstaande zondagochtend nog tot 11 uur de tijd om je via de na-inschrijving in te schrijven.

 

Mocht je aanstaande zondag niet kunnen meelopen, maar wel een steentje willen bijdragen aan de Sinteklaasloop, stuur dan een mailtje naar sinterklaasloop@gmail.com en meld je aan als vrijwilliger.

 

Afwijkende trainingstijden:

 

In december hebben we als TVA tussen kerst en oud en nieuw een weekje vrij. Dit betekent dat er tussen 24 december en 2 januari 2017 er geen enkele training zal worden aangeboden.

 

We hebben een kalender gemaakt voor 2017 waarin alle feestdagen zijn opgenomen en andere afwijkende trainingstijden.

 

Klik op onderstaande link om hem te bekijken (tip sla alle data ook op in je persoonlijke agenda)

 

https://tvalmere.nl/afwijkende-trainingstijden/

 

Trainers gezocht:

 

Momenteel is ons trainersgilde dringend op zoek naar versterking. Mocht je buiten het trainen om ook interesse hebben om trainer te worden bij TVA, dan vragen we je om contact op te nemen met Robert Oosterhuis, dat kan via technischezaken@tvalmere.nl

 

 

Ben je enthousiast geraakt over het feit dat we nog trainers zoeken, maar je wil ‘nog’ niet starten omdat je geen trainerscursus gehad heb, dan zal er op niet al te lange termijn door de TVA in combinatie met de NTB een TTN1 (triatlon trainer niveau 1) cursus gegeven worden welke kosteloos is te volgen. Hier zal binnenkort meer informatie over volgen.

 

Vooraankondiging Nieuwjaarsborrel

7 januari zal de nieuwjaarsborrel worden gehouden in de kantine van het zwembad in stad. Hier zullen ook de clubkampioenen 2016 worden gehuldigd.

 

Grand ITU Finale te Rotterdam

 

In het weekend rond 15 juli 2017 zal de Grand Final van de ITU plaatsvinden in Rotterdam, hiervoor zijn we op zoek naar ambassadeurs namens de TVA. Lijkt het je leuk om je hiervoor op te geven laat het ons weten, en we brengen je in contact met de organisatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu