Afgelopen weekend was er weer het jaarlijkse trainingsweekend van de TVA. Net als vorig jaar zijn we naar Haarle geweest bij de Heidebloem. Op vrijdagmiddag rond 15 uur kwamen de eerste mensen al aanzetten en gingen meteen sportief van start door een rondje te gaan fietsen in de omgeving. Nadat iedereen gearriveerd was, was het tijd om te gaan eten, er was een overheerlijke pasta klaargemaakt waarbij het voor de meeste mensen niet bij 1 bord bleef. Na het eten was het tijd voor een drankje, en bij te kletsen. Dat ging tot in de late uurtjes door, en laat op de avond werden sommige mensen erg creatief met het barricaderen van kamer 2.

De zaterdagochtend begon met een gezamenlijk ontbijt waarna we met ‘z’n allen op de fiets stapten voor de fietstraining rond en op de Holterberg. Hier werd al snel duidelijk dat klimmen ook een vak apart is, maar iedereen stond zijn/haar mannetje wel. Na de fietstraining was het tijd voor een snelle lunch om vervolgens weer op de fiets te stappen en 13 km te gaan fietsen om te gaan zwemmen in Raalte. De zwemtraining duurde 1.5 uur waarbij ook video opnames gemaakt zijn door de trainers voor een gezamenlijke analyse. Na het zwemmen zijn we rustig naar huis gefietst om vervolgens in recordtijd de fietsspullen te verwisselen voor de opvolgende looptraining. Hierna was het tijd voor Roti welke was klaargemaakt door onze huiskok. Ook ditmaal was het eten erg heerlijk en vlogen de complimenten richting de kok de deur uit.

Na de Rotti had Jos nog een verrassing in petto, namelijk een core stability training. Dit was voor de mensen die niet meededen een komisch gezicht om mensen zo te zien liggen op het grasveld. Na deze training was het weer tijd om na te praten en een bonte avond te verzinnen zoals alleen bij TVA kan. Het begon met kaartje blazen gevolgd door een eigen versie van het beroemde spel “Wie ben ik”. Het bleef ook die avond nog lang onrustig,

Op zondagochtend stond er nog een looptraining op de agenda waarbij iedereen weer fris en fruitig aan begonnen is. Deze training was volledig op onverhard terrein waarbij er ook een paar valpartijen waren (ondanks de waarschuwing voor boomwortels)

Hierna was het officiële deel voorbij en zat het weekend er weer op voor de meesten. Een groep is nog een rondje wezen fietsen, anderen moesten op tijd naar Almere toe voor de tijdrit. Al met al een zeer geslaagd weekend, en we zien alweer uit naar het weekend in 2015.

Namens alle deelnemers van het trainingsweekend wil ik Jos, Paul en Linda bedanken voor de goede trainingen en organisatie.

Zie hier voor de foto’s

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu