Tijdrit-Mirandabad triatlon-Bosbaantriatlon

De tijdrit stond als eerst op het progamma. In de ochtend start ik op de individuele 43km tijdrit. Die ging erg goed. Ik kon de gehele rit lang mijn tempo vast houden. Ik zette een gemiddelde neer van 40,6km per uur gemiddeld. In de middag heb ik met de challenge tva dames de team tijdrit gedaan. Waar we een mooi gemiddelde van 39,5 op 21 km konden neerzetten.

De tweede wedstrijd in de maand april was de Miranda bad triatlon. De dag na de bruiloft van mijn zus.
Het zwemmen was in het zwembad. Fietsen en lopen door Amsterdam rondom het mirandabad.
Vanaf het zwemmen had ik mooi de kop en een 1e plaats!

Als 3e op het progamma stond de bosbaan triatlon. Wederom in Amsterdam. Lekker in het buitenwater zwemmen. Rondje bosbaan op de fiets met harde wind en 6 kleine looprondjes. Het ging oke, op de buikkramp en overgeven na. Tijdens het lopen gewoon tevreden. Ik behaalde een tweede plek.

Op naar Weert, NK olympische afstand!

Sportieve groet
Jarrich

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu