Thomas Naasz sportman van het jaar 2013

POORT – Triatleet Thomas Naasz, handboogschutter Inge van Caspel en het dames 1 team van hockeyclub Almeerse hebben respectievelijk de titel sportman, sportvrouw en sportploeg 2013 in de wacht gesleept tijdens het SNS Sportgala. Windsurfer Jim van Someren bleek het sporttalent van Almere.

Het SNS Sportgala Almere werd gehouden op woensdag 15 januari in het Topsportcentrum Almere. Thomas Naasz kreeg de prijs voor sportman overhandigd uit handen van wethouder Rene Peeters. Naasz werd in september voor de vijfde achternvolgende keer beste Almeerder tijdens triatlon in zijn woonplaats.

De team medaille op het WK outdoor was voor de jury de doorslag om de prijs sportvrouw 2013 uit te reiken aan Inge van Caspel. De handboogschutter won het afgelopen jaar ook het NK Indoor.

In de categorie sportploeg mocht de dames hoofdmacht van de Almeerse zich de winnaar noemen. Het team promoveerde afgelopen jaar naar de overgangsklasse, het een na hoogste niveau van Nederland.

In de categorie sporttalent ging de sporttrofee naar windsurfer Jim van Someren. De twaalfjarige Almeerder pakte vorig jaar de titel op het WK Slalom

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu