Reminder: Clubkampioenschappen, zwemmen en trainingsweekend

Beste leden,

Het bericht over de clubkampioenschappen was niet voor iedereen even duidelijk, bij deze nog even een korte uitleg.

Het kampioenschap bestaat uit een aantal wedstrijden verspreidt over het gehele jaar waarin TVA leden de kans krijgen om mee te doen. Het is voor alle leden toegankelijk, hierbij worden geen uitzonderingen gemaakt.

Op de pagina over de clubkampioenschappen kun je precies lezen wat de spelregels zijn.

https://tvalmere.nl/2016/01/08/clubkampioenschappen-2016/

Let op, je hebt nog tot 19 april om je in te schrijven zodat de tjidrit je eerste wedstrijd is, maar natuurlijk kun je ook vast nu inschrijven zodat je aanstaande zaterdag mee kan doen met het eerste zwemonderdeel.

Zwemmen

Nu het zwembad Almere-Poort op het punt staat om ‘officieel’ geopend te worden is er helaas een einde gekomen aan het tijdperk van het zwemmen te Almere-Haven.

Vooralsnog zullen we als TVA alleen op de woensdagen en zondagen trainen in Almere-Poort.  De overige zwemuren zullen altijd in Almere-Stad zijn.

TVA trainingsweekend

Nog minder dan 3 weken te gaan voor het TVA trainingsweekend te Haarle, we hebben een mooi huis gehuurd aan de voet van de Holterberg waarbij we wel kunnen garanderen dat het een erg sportief weekend gaat worden met de nodige gezelligheid.

Als je je nog niet hebt ingeschreven, dan kun je dat via onderstaande link doen. (of stuur een mailtje naar activiteiten@tvalmere.nl)

https://tvalmere.nl/2016/02/26/tvalmere-trainings-weekend/

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu