Lidmaatschappen

Lidmaatschappen: Voor ieder wat wils!

Voor verschillende mensen zijn er verschillende lidmaatschappen. Er is natuurlijk het triathlonlidmaatschap waarin je alle sporten bij ons kunt doen. Wordt het zwemmen een beetje te veel en wil je in groepsverband trainen voor b.v. een duathlon? Dan is er het duathlonlidmaatschap, het lidmaatschap waarbij je alleen fietst en loopt.

Er zijn verschillende trainingsgroepen die allemaal op hun eigen niveau sporten. Dus ben je bang dat je het niet bij houdt? Er is altijd een groep waar je mee kunt!

Wij hebben een erg grote jeugdafdeling. Voor deze jeugd zijn er aangepaste trainingen met een eigen trainer.

Triathlonlidmaatschap

Voor de mensen die willen zwemmen, fietsen en hardlopen! Er zijn groepen van verschillende niveau’s. Als triathlonlid kun je wekelijks deelnemen aan 2 looptrainingen, 3 zwemtrainingen en in de zomer maanden 1 fietstraining.

Duathlonlidmaatschap

Speciaal voor atleten die een triathlon te belastend vinden, maar graag in groepsverband trainen voor b.v. een Run-Bike-Run wedstrijd. Als duathlonlid kun je wekelijks aan 2 looptrainingen deelnemen en in de zomer maanden 1 fietstraining

Jeugdlidmaatschap

Voor jeugd van 8 tot en met 17 jaar biedt de TVA een jeugdtriathlon- of duathlon-lidmaatschap aan. Voor de jeugd is er  1 fiets- en 1 looptraining en twee zwemtrainingen per week. Vanaf jaar 8 ben je van harte welkom om bij ons te trainen!

Jeugd triathlonlidmaatschap
€180per jaar
  • 2 zwemtrainingen
  • 1 fietstraining
  • 1 looptraining
  • 8 t/m 17 jaar
  • Zwemdiploma verplicht
Jeugd duathlonlidmaatschap
€81per jaar
  • geen zwemtraining
  • 1 fietstraining
  • 1 looptraining
  • 8 t/m 17 jaar

Bovengenoemde prijzen zijn exclusief de kosten voor het basislidmaatschap NTB. 

Het lidmaatschap loopt van 1 januari  t/m 31 december

TVA is een bij de Nederlandse Triathlon Bond aangesloten vereniging. Het basislidmaatschap is, conform artikel 2 algemeen reglement van de NTB, voor alle leden verplicht.

Indien je geregistreerd bent bij de NTB kan je zelf eventueel een (atleten)licentie aanschaffen. Een licentie wordt niet automatisch verlengd. Voor jeugdleden is een licentie gratis tot het jaar waarin de leeftijd van 20 bereikt wordt.

Voor meer info over het lidmaatschap en de licenties bij de NTB www.triathlonbond.nl/leden/vragen-over-lidmaatschap

Beëindiging lidmaatschap
Het lidmaatschap dient beëindigd te worden uiterlijk 1 maand voor het nieuwe lidmaatschapsjaar. Tussentijds opzeggen is niet mogelijk.
Je lidmaatschap kan per mail worden opgezegd via secretaris@tvalmere.nl

Menu