De Kromslootparkloop 2015 kreeg dit jaar door de werkzaamheden in het park een ander parcours. De organisatie heeft gekozen voor een parcours van drie rondjes op een nieuwe locatie in Haven. De Lawn Tennis Vereniging Almere stelde de faciliteiten van het clubhuis beschikbaar, waardoor de atleten zo lang mogelijk konden schuilen voor de start, want de wind had een topdag en de veters moesten strak aangetrokken worden, wilde je niet uit je schoenen geblazen worden.

Een parcours van drie rondjes gaf de mogelijkheid om goed te bepalen wat de positie van de tegenstanders was en de strijd om de eerste plaatsen werd hierdoor boeiend om te volgen. Met name de eerste heren van de 15 kilometer maakte hiervan op sportieve wijze gebruik. Demarrages bij de verzorgingspost maakte het ook voor de passieve sportbeoefenaars aan de kant leuk om te volgen.

kromslootpark

foto: Christie Brouwer

 

Na afloop was er gelegenheid om gezellig na te praten in het clubhuis en sterke verhalen uit te wisselen. We bedanken de vrijwilligers die weer veel werk hebben verzet en hopen dat er volgend jaar animo is om ook een steentje bij te dragen aan dit traditionele Almeerse evenement , zodat vele handen lichter werk maken. De organisatie gaat zal gaan evalueren en goed luisteren naar de reacties van de deelnemers, zodat er volgend jaar weer een succesvolle editie gehouden kan worden.

Met sportieve groet,

Ingeborg Schoonackers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu