nummer benen winni

Vandaag was de tweede wedstrijd van de eerste divisie en dit keer was het een thuis wedstrijd. De afgelopen dagen hadden we al geoefend met zwemmen en wisselen op het parcours van de triathlon. De wedstrijd ging over de sprintafstand. Het speciale aan deze wedstrijd was dat er gestayerd mocht worden. Voor het team kwamen deze wedstrijd Jenny, Winni en Desiree uit. Gieny deed voor zichzelf mee aan de OD en Astrid moest de OD helaas aan zich voorbij laten gaan door een blessure.

Aan het begin van de dag verzamelden we om ook de andere clubgenoten aan te kunnen aanmoedigen. Om half 2 begon onze wedstrijd. Onder een heerlijk middagzonnetje mochten we eindelijk aan de bak. Eerst 750 meter zwemmen in het openwater, hierna 20 Km fietsen en uiteindelijk nog 5 Km lopen. Een deel van het loopparcours ging door het gebied Duin dit hield in dat we ook daadwerkelijk door de duinen moesten lopen. Er moest ongeveer 700 meter door zacht mul zand gelopen worden. Alle teamleden hadden een andere mening over de ingevoegde zandstrook. Gelukkig waren er genoeg aanmoedigingen van tvaers om ons door de wedstrijd heen te slepen.

Uiteindelijk hebben we als team een geweldige sportdag gehad wat resulteerde in een gedeelde 17de plek van de 29 teams. Op naar de volgende wedstrijd. We hebben er zin in!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu