Challenge Almere door Nina

Nadat ik op 12 juli over de finish in Challenge Roth kwam, zei ik dat het echt mijn laatste hele triathlon was. Ik had behoorlijk afgezien en eigenlijk vond ik het wel mooi zo. Vijftien dagen later bleken alleen de mooie ervaringen weer te zijn blijven hangen en was ik de rest vergeten of had ik verdrongen. Met het startbewijs dat Thomas gekocht had, schreef ik me alsnog in voor Challenge Roth 2016. Daarna alsnog heel erg gaan twijfelen of ik niet ook wilde starten in Challenge Almere-Amsterdam. Slechts 5 weken voor de start hakte ik de knoop door en onder het motto: “Je krijgt alleen maar spijt van de dingen die je niet doet” schreef ik me in voor de hele triathlon in Almere.

Nina Challenge2

Het herstel na Challenge Roth ging niet geweldig. Ik bleef relatief moe, had overal wat pijntjes, maar langzamerhand ging het wat beter. De trainingen heel erg op gevoel gedaan. Als het niet ging, net zo makkelijk weer omgekeerd. Weer fit worden was het belangrijkste. Dit ging aardig de goede kant op, totdat ik 3 weken voor de Almere Thomas ging aanmoedigen (misschien iets te enthousiast) tijdens de halve triathlon in Klazienaveen. Dagen had ik nodig om daarvan te herstellen. Daarna nog weinig getraind, maar wat ik deed, daar genoot ik van. En dat is altijd het belangrijkste.

Lees meer op de pagina van Nina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu