Broertjes Plasschaert uit Almere-Buiten veroveren Weesp komende zomer

Elk jaar wordt in Weesp een groot opgezette jeugd-triatlon gehouden aan het einde van de zomervakantie. Dit jaar is dat op zondag 27 augustus 2017. De inschrijving is inmiddels geopend. De triatlon is voor kinderen van 7 t/m 15 jaar en de afstanden zijn 100m zwemmen, 800m fietsen en 800m hardlopen. Afgelopen jaar waren de Almeerder broers Maël [14] en Senna [10] Plasschaert zeer succesvol. Maël won de oudste en Senna de jongste categorie. Komende zomer hebben ze weer ingeschreven, dus de jeugd uit het Gooi is gewaarschuwd.

De Weesper Kindertriatlon is een echte sprinttriatlon. Voor veel jonge deelnemers de eerste kennismaking met deze prachtige sport. Maar komend jaar is het wel een zeer bijzondere editie die je niet mag missen: het is namelijk de tiende keer! Wat ooit begon als buurtwedstrijdje in 2008 met maar zeven kinderen is uitgegroeid tot een ‘volwassen’ jeugdtriatlon met maar liefst 157 deelnemers in de laatste editie. Er zijn al tal van geheime plannetjes gemaakt.

In de periode voor de triatlon is er voor kinderen de mogelijkheid om trainingen te volgen van ervaren triatleten van TTWeesp. Meer informatie daarover, en voor het inschrijfformulier, zie de website www.kindertriatlon.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu