Almeers Triathlon Circuit ATC

Het Almeers Triathlon Circuit – Al sinds 2002 het circuit voor de beginner en topper!

Vanwege de laagdrempelige insteek en de mogelijkheid om via korte afstanden in te stromen in de triathlon sport, maakt het een ideale wedstrijd serie voor de beginnende atleet die kennis wil maken met triathlonsport en of de losse onderdelen daarvan.

Voor de gevorderde (top) atleet worden de wedstrijden gebruikt als training of wellicht wel met als doel het circuit op zijn/haar naam te schrijven.

Ook kan er aan de wedstrijden los worden meegedaan en hier wordt ook veelvuldig gebruik van gemaakt!

Dat het hoogstaande wedstrijden zijn blijkt ook wel uit het feit dat de organisatie 2x het NK Cross Duathlon heeft mogen organiseren onder de TVA vlag.

De wedstrijden van het ATC zijn inmiddels zo groot geworden dat ze sinds 2014 worden georganiseerd door een speciaal daarvoor in het leven geroepen stichting: Stichting Start2Finish.

Echter Triathlon Vereniging Almere is nog altijd nauw verweven als partner van het circuit en daarnaast zijn wij hofleveranciers van deelnemers en enthousiaste vrijwilligers.

In 2014 worden de volgende wedstrijden georganiseerd die onderdeel uitmaken van het ATC:

KidneyRun@Night
Tijdrit Almere
DUIN! Triathlon Almere
Zwemloop Almere
Er is keuze uit verschillende afstanden dus voor ieder wat wils!

En ben je nog geen lid van TVA en heb je na deelname aan één van de wedstrijden de smaak te pakken gekregen klik dan hier en schrijf je in en kom gezellig een maand gratis proef trainen!

Menu