62016apr
Tussenstand Clubkampioenschappen

Tussenstand Clubkampioenschappen

Beste leden hierbij een overzicht van de gezwommen tijden bij de km test. De km test was onderdeel van de clubkampioenschappen. De tussenstand per categorie kan je hier vinden. Helaas zijn er nog niet veel leden enthousiast om hieraan mee te doen. Maar het kan nog steeds wel komt het eerste verplichte onderdeel de tijdrit dichterbij. Je kan je tot 16 april nog opgeven voor de clubkampioenschappen. Let wel op inschrijven voor de wedstrijden m.u.v. de zwemtest die nog in oktober plaats vindt moet jezelf doen. Voor de zwemtest krijg je tzt een bericht om je aan te melden.

Klik hieronder op de link om de huidige stand te zien.

Clubkampioenschappen-tussenstand tussenstand clubkampioenschappenLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *